Avand in stoc peste 100 de tipuri diferite de extensii si peste 15 tipuri de adezivi, suntem siguri ca putem satisfice si cele mai sofisticate gusturi. Extensiile de gene va sunt aplicate fir cu fir cu adezivul potrivit pentru a da genelor dumneavoastra mai mult volum, densitate si acel "efect wow" care starneste admiratie si gelozie. Genele dumneavoastra vor avea un aspect ingrijit si ordonat, iar o data cu aplicarea lor va puteti lua in sfarsit adio de la aplicarea si curatarea zilnica a mascarei. Adezivul folosit este non-iritant (nu contine latex si formaldehida) si are o durata de viata cuprinsa intre 3 si 5 saptamani.
   Filozofia AMA Lashes Studio este de a evidentia si accentua frumusetea ochilor dumneavoastra, prin cele mai noi si inovatoare tehnici de extensie fir cu fir a genelor. Pentru noi, extensia genelor nu inseamna doar marirea volumului si lungimii genelor dumneavoastra, din contra, volumul si lungimea acestora trebuie sa fie direct proportionale cu forma ochilor, pentru a va pune in evidenta frumusetea acestora, printr-un efect foarte natural. 
 
   Cauti look-ul perfect pentru acea zi speciala sau pur si simplu vrei sa te simti speciala în fiecare zi?
 
   Oricare ar fi motivul, indiferent de sezon, extensii de gene fir cu fir sunt raspunsul. Durabile, usor de purtat si cu un efect fabulos … nu se poate mai usor decat atat.
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon